Cryo21
Cryo21
Cryo21, het apparaat dat blijvend vet verwijdert.
Maak kennis met cryotherapie. Dit is geen methode om mee af te vallen, maar een methode om op bepaalde plaatsen van je vet af te komen....

De voordelen op een rij:
  • direct resultaat
  • geen hersteltijd
  • verbetert de lichaamscontouren
  • de methode is veilig en pijnloos
  • één tot twee kledingmaten afvallen
  • de huid, weefsels en spieren worden verstevigd
  • het is een niet-invasieve techniek

Interesse?

Maak snel een afspraak en ontvang 50% korting bij de 1e behandeling!
 
Bekijk deze behandeling
Waves21
Waves21
De Waves21 werkt bij een temperatuur die kan variëren tussen de 0 graden tot -15 graden in combinatie met elektrische stimulering die frequenties gebruikt die werken op de reflexzones, de spiersegmenten van de rug die rechtstreeks verbonden zijn met het sympathisch zenuwsysteem via de zenuwen in de ruggengraat. Elke zone is een reflexzone die overeenstemt met een orgaan. De stimulering gebeurt in twee etappes; eerst en vooral op de reflexzones, vervolgens op de zone waar het esthetisch probleem bevindt.
Bekijk deze behandeling
Ballancer
Ballancer Ballancer
Bekijk deze behandeling
Massages
Massages
Bij Hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten massages.
Bekijk deze behandeling
Infrarood cabine
Infrarood cabine
Bij Helma's Huidscoach beschikken we over een infrarood cabine.
Bekijk deze behandeling
Beautyfood practitioner
Beautyfood practitioner
Beautyfood kan de gezondheid drastisch verbeteren, de huid verbeteren, celcomminicatie optimaliseren, verjongen, genen positief activeren, onstekingsprocessen verminderen of wegnemen. Het werkt levensverlengend en zorgt ervoor dat de kwaliteit van leven voor een langere tijd hoog blijft. En dat is wat we willen bereiken. Een langere periode van gezondheid, jeugdige uitstraling en vitaliteit.
Bekijk deze behandeling
Make-up
Make-up

Make-up incl persoonlijk advies.
beMineral is een zuivere minerale make-up lijn, natuurlijk, geeft een jeugdige uitstraling, bied een perfecte camouflage, waterafstotend en beschermd tegen UV-straling. Dit alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. beMineral producten zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Het beMineral assortiment omvat een breed scala aan minerale producten, waaronder foundations, concealers, highlighters, eyeliners, oogschaduws in de meest prachtige kleuren in glanzende en matte uitvoering, lipglosses, liquid lipsticks, lipstick pencils, lipliners, bronzers, blushers, mascara, lashextender, heated eyelash curler en een eye make-up remover. Kortom een veelzijdig en compleet assortiment waarmee je eindeloos door kunt creëren.

 
Bekijk deze behandeling

Behandelingen

  • De beste producten
  • Gediplomeerd en deskundig personeel
  • Keurmerk
Wanneer u een afspraak maakt bij Helmas Huidcoach reserveert u tijd. We stemmen iedere behandeling af op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we met welke behandeling we deze tijd gaan vullen.