Ballancer

Ballancer
Wat is de Ballancer?
De Ballancer 606 is een revolutionair apparaat met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficient uitvoeren van een volledige lichaamsmassage en lymfedrainage. De Ballancer is ontworpen voor de ethische markt op basis van de medische technologie en onderzoeksresultaten, verwerkt in het met patent beschermede ontwerp van de behandelpakken en de unieke behandelingscycli die het biedt. Uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressiezones.

Ook is de Ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie; dit is het openen van de lymfeknopen voor beter resultaat. Door middel van aangename massagegolven wordt de doorbloeding van de huid en het weefsel verhoogd en het lymfetransport gestimuleerd. Drainage, vetverbranding, huidversteviging, anti-cellulite en ontgiftiging worden bevorderd. De diverse programma's kunnen met elkaar worden gecombineerd. De duur, druk en snelheid zijn individueel instelbaar en afhankelijk van de doelstelling. De duur van de Ballancer compressietherapiebehandeling varieert van 20 tot 55 minuten.

Wat doet de Ballancer compressietherapie?
De Ballancer is uniek door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressiezones als ook door zijn Pre-Therapie. De Pre-Therapie stimuleert het openen van de lymfeknopen en is essentieel voor een effectieve lymfebehandeling. Met de Ballancer compressietherapie wordt de stofwisseling verhoogd en neemt de snelheid van de bloed- en lymfestroom toe. Afvalstoffen worden afgevoerd door het lymfesysteem en geelimineerd uit de probleemzones.

Circulatiesysteem:
De peristaltische lichaamsmassage van de Ballancer werkt als een” extern” hart. Het verbetert de bloedcirculatie door een overlappende massagedruk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eleminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

Spijsverteringssysteem:
De Ballancer 606 masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging vor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem:
Naast de bloedsomloop heeft het lichaam nog een belangrijk transportsysteem; het lymfesysteem. De bloedsomloop is een gesloten systeem, het lymfesysteem is dit echter niet. Dit eindigt, als vertakkingen van boomwortels in alle lichaamsweefsels. Via het lymfesysteem worden alle stofwisselingsproducten afgevoerd. Het lymfesysteem trekt circa 10x per minuut samen en heeft het vermogen deze samentrekking te verhogen door bijvoorbeeld sporten. De mechanische behandeling van de Ballancer verhoogt de frequentie van deze contracties tot 60x per minuut.

Spieren:
De Ballancer 606 masseert de spieren. De beweging ontspant de spieren en draineert vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen vermeden worden.

Huid:
De Ballancer 606 zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opgeladen. De huid verbetert zichtbaar, voelt beter aan en wordt strakker en steviger.

Voordelen van de Ballancer compressietherapie:
 • afvoer van overtolling vocht/oedeem
 • vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie
 • verwijdering van afvalstoffen/ reiniging van het lichaam
 • verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • activering van de stofwisseling
 • verbetering van de stoelgang
 • gewichtsvermindering
 • snellere afvoer van lichaamsvet in combinatie met andere estetische behandelingen
 • vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/ of pijnlijke benen
 • verlichting van (spier) pijnen
 • regeneratie/ ontspanning na sport
 • preventieve werking op cellulite, spataderen en oedeem

Deze behandeling is alleen te boeken in kuurvorm van 10 behandelingen voor € 350,=
 
Maak direct een afspraak
Ballancer
Wanneer u een afspraak maakt bij Helmas Huidcoach reserveert u tijd. We stemmen iedere behandeling af op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we met welke behandeling we deze tijd gaan vullen.