Celluma

Celluma lichttherapie verbetert de gezondheid van uw huidcellen om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden en actieve acné te gaan bestrijden.
 
                                                                   Toepassingsgebieden
Acné:
het blauwe LED licht werkt in op de door acné geinfecteerde huid. De antibacteriële en ontstekingsremmende werking gaan de actieve acné onder controle brengen. De huid wordt hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opniew gezond uit.

Anti-aging: het rode LED licht stimuleert de productie van collageen en elastine waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Wondgenezing: het rode LED licht werkt in op de huid en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende bloeduitstortingen (blauwe plekken).

Pijnbestrijding: het infrarood licht dringt door tot in de subcutane lagen van de huid en gaat pijn ingevolge chronische artritis, spierpijnen en stijfheid van gewrichten en spieren verlichten. Het lichaam wordt aangesproken op een versneld natuurlijk herstel. 

Contra-indicaties:
zwanger of borstvoeding-epileptische aandoening-kanker of nog onder behandeling-auto immuun ziekte (Erythematose of Albinisme)-steroïde medicatie (Hydrocortisonen)-lichtgevoelige medicatie zoals (benzolperoxide, salicylzuur, anti-drepessiva, roaccutane, antibiotica, schildkliermedicatie, tetracycline)

Per gebruik € 25,=
Maak direct een afspraak
Celluma
Wanneer u een afspraak maakt bij Helmas Huidcoach reserveert u tijd. We stemmen iedere behandeling af op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we met welke behandeling we deze tijd gaan vullen.