Hannah huidcoach

De beste resultaten bereik je met samenwerking. Maak eens een afspraak voor een vrijblijvende huidmeting en huidcoach advies. Een hannah huidcoach weet als geen ander hoe je je huid langer jong en mooi blijft. Iedere huid verdient een nieuwe kans. Geef ook uw huid die kans en maak vrijblijvend een afspraak voor een introductie behandeling!

Klik hier voor meer informatie over Hannah


Helma's huidcoach kent geen standaard behandelingen. Elke behandeling wordt aangepast aan wat de huid op dat moment nodig heeft. Dit wordt beoordeeld met behulp van de Skin Analyse/ Capture en een huidanalyse. Om u toch een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden volgt op de achterzijde een kort overzicht. Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidtherapie, jarenlange praktijkervaring én het absolute pionierschap inzake de revolutionaire en wetenschappelijk bewezen bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid.

Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! Op een gepaste wijze wordt de uitgebreide lijn van hannah producten met passie ontwikkeld om de beschadigde huid weer in balans te brengen en succesvol te herstellen!

Omdat salons die met dit unieke hannah systeem voor huidverbetering werken, veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, spreekt men over een ‘Hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’!

Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen én begeleiden van cliënten. Deze zullen hun eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren. De hannah huidcoach is in staat om cliënten dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.
Maak direct een afspraak
Hannah huidcoach
Wanneer u een afspraak maakt bij Helmas Huidcoach reserveert u tijd. We stemmen iedere behandeling af op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we met welke behandeling we deze tijd gaan vullen.