Hannah huidverbeteringsbehandeling

Huidverbetering begint bij de Hannah huidcoach!

Een effectief stappenplan voor de huid, een uniek totaalconcept met als voornaamste doel; effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! Specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en een absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage en de al hieruit voortvloeiende behandelingen zijn al jaren uniek in haar soort.

De hannah producten worden speciaal op jouw huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Bij de ontwikkeling van de producten is de missie om  een beschadigde huid weer in balans te brengen, je huid mogelijkheden te bieden om te herstellen en om een goede huidconditie te realiseren. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Je ontdekt snel de toegevoegde waarde van de producten van hannah!
Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huidverwante, hoog gekwalificeerde en indien mogelijk natuurlijke ingrediënten met een huideigen karakter. Tezamen brengen deze een krachtige werking teweeg. Voor het reinigen en peelen, het stimuleren, het herstellen en beschermen van de huid zijn speciale producten ontwikkeld.

Na de intake en de huidmeting wordt gekeken naar welke huidverbeteringsbehandeling bij u past.
De huidverbeteringsbehandeling van  45 - 60 of 90 minuten en welke producten er nodig zijn om intensief hun huidverbeterende werking te doen. 
 
Maak direct een afspraak
Hannah huidverbeteringsbehandeling
Wanneer u een afspraak maakt bij Helmas Huidcoach reserveert u tijd. We stemmen iedere behandeling af op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we met welke behandeling we deze tijd gaan vullen.