HydroPeptide Huidverbetering

HydroPeptide geneticist developed + clinical results + luxury experiences!
Skincare Gene-ius
Bij HydroPeptide geloven we in gene-ius huidverzorging die klinisch is bewezen en een genot is om te gebruiken. Dit is waarom we de geavanceerde wetenschap van epigenetica combineren met onze sensorische expertise om resultaatgerichte, luxe huidverzorging te formuleren d.m.v. producten en professionele behandelingen waardoor je er geweldig uitziet en je huid heerlijk aanvoelt.
Epigenetica en uw huid 
Onze genen bepalen hoe we eruit zien en hoe onze huid ouder wordt. Door middel van de epigenetische wetenschap kunnen we beïnvloeden hoe genen tot expressie komen, door in wezen genen aan te zetten, de cellen signaleren om gezond te handelen en het uitschakelen van de genen die dat niet doen. HydroPeptide's team van genetici formuleren onze producten met krachtige gen-signalerende ingrediënten, zoals peptiden, die uw huidcellen vertellen om op een gezonde, vitale manier te handelen.
Leiders in luxe huidverzorging
De bekroonde producten van HydroPeptide zijn geliefd bij dermatologen, plastisch chirurgen en huidverzorgingsprofessionals in de  meest prestigieuze klinieken en spa's over de hele wereld.
HydroPeptide het anti-wrinkle product!
Bestrijdt krachtig fijne lijntjes en rimpels terwijl het de helderheid, een egale teint en de hydratatie bevordert, de stevigheid herstelt en veroudering vertraagt.
Targeted solutions het is tijd om te schitteren!
Verhoog uw huidverzorgingsresultaat door de mix en match met één van onze Micro-collecties.
Targeted solutions de lijn om uw huid te laten schitteren; baanbrekend om het volume van uw huid en haar elasticiteit sterk te verbeteren, de autoriteit op het gebied van collageen zijn de Nimni producten.
Detoxify + anti-wrinkle
De Detoxify collectie is ontworpen voor het zuiveren, aanvullen, verjongen en beschermen van uw huid.  Verontreiniging, afvalstoffen, vrije radicalen en blauw licht kunnen de gezondheid van de huid beschadigen, onstekingen verhogen en de veroudering versnellen. 
Sensitive +  anti-wrinkle
Sensitive lijn is ontworpen om rode vlekken zichtbaar te verminderen, gevoeligheden te kalmeren, de vochtbalans op peil te houden en gelijktijdig rimpels weg te werken.
Clarif+ anti-wrinkle
Deze krachtige verhelderende+leeftijd tartende collectie gaat in op de meerdere triggers van acné, terwijl het ook zichtbaar de tekenen van fijne lijntjes en rimpels minimaliseert.
Restore + anti-wrinkle
Restore is de lijn voor wanneer de huid gestrest en aangetast is. een herstellend vochtwonder. De Restore collectie is geformuleerd met een ultrarijke combinatie van aanvullende plantaardige ingrediënten, voedende antioxidanten en reparatieve peptiden. Elk huidstrelend ingrediënt werkt in harmonie om het vitale vochtgehalte van de huid te herstellen in balans te brengen, stevigheid te verhogen en lijnen en rimpels te verminderen. 
Het resultaat is een gezonde, jonger ogende huid.
Maak direct een afspraak
HydroPeptide Huidverbetering
Wanneer u een afspraak maakt bij Helmas Huidcoach reserveert u tijd. We stemmen iedere behandeling af op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we met welke behandeling we deze tijd gaan vullen.