Me Line

DE EERSTE EN ENIGE PRODUCTLIJN GESPECIALISEERD IN ALLE SOORTEN HYPERPIGMENTATIE

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toepassen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.  De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt MeLine uniek. MeLine breekt het pigment van binnenuit af! MeLine is een kuur van meerdere behandelingen in combinatie met productgebruik; deze producten dient men thuis tijdens de kuur verplicht te gebruiken! Als neveneffect geeft deze behandeling ook een zeer verjongend effect op de huid.

MeLine is een kuur van 3 tot 3 maanden met meerdere behandelingen in combinatie met productgebruik thuis. Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst het behandelplan en maken we foto's om de reductie van het pigment te kunnen controleren. Tevens krijgt u advies en uitleg over de producten van MeLine voor thuis gebruik. Als neveneffect geeft deze behandeling ook een zeer verjongend effect op de huid!

Na de behandelingen komt er een schilferende huidreactie op gang; tijdens het schilferproces is het verboden om zonlicht op te huid te laten komen. Meerdere malen per dag dient u dan ook een SPF 50+ te gebruiken,. Het pigment kan ook eerst donkerder kleuren en daarna pas gaan afschilferen.  

Na de kuur is het belangrijk om de huid te laten rusten voordat u andere behandelingen ondergaat!
Maak direct een afspraak
Me Line
Wanneer u een afspraak maakt bij Helmas Huidcoach reserveert u tijd. We stemmen iedere behandeling af op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we met welke behandeling we deze tijd gaan vullen.