Microneedling

Microneedling is een zeer innovatieve en effectieve behandelmethode voor huidverbetering!

Met de microneedling methode van Genosys bereikt men 2x zoveel kanaaltjes waardoor er meer groeifactoren worden aangemaakt. Microneedling stimuleert de opname van actieve ingrediënten door kanalen in de huid te maken. Tevens stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine door het natuurlijk wondhelingsproces van de huid in werking te zetten. De bloedvaten komen meer aan de oppervlakte te liggen; daardoor wordt er niet met verdovings crème gewerkt.  Na de needling wordt er een peptide masker aangebracht die de huid extra voorziet van hydratatie en aanmaak van collageen. De herstelperiode van deze behandeling is 2 dagen en na 2-3 weken kan men de volgende behandeling laten plaatsen.  Het mooiste resultaat geeft een kuur in het voor en najaar. 
De Dermapen wordt ingezet bij plaatselijke zones. De hersteltijd van deze behandeling is 3-5 dagen en de behandeling mag na 4-6 weken herhaald worden. 

Microneedling is voor:
verslapte verouderde huid
fijne lijntjes & rimpels
couperose huid / hyperpigmentatie
grove poriën
littekens
lijntjes bovenlip

Microneedling mag niet bij:
keloïd huid
ernstige atopische huid
metaal allergie
diabetes/ hoge bloeddruk
bloedstollingsziektes
zwangerschap
Maak direct een afspraak
Microneedling
Wanneer u een afspraak maakt bij Helmas Huidcoach reserveert u tijd. We stemmen iedere behandeling af op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we met welke behandeling we deze tijd gaan vullen.