Phyaction U

Phyaction U is een Ultra Geluid apparaat. De Phyaction U wordt bij u toegepast in alle huidverbeteringsbehandelingen. Afhankelijk van uw huidconditie kan ik u ook een voorstel doen over hoeveel behandelingen u nodig heeft om aan uw wens te voldoen.

Radiofrequentie is de nieuwste methode om de huid te verstrakken en er jonger uit te laten zien.  De behandelkop van het apparaat geeft op een gecontroleerde en veilige wijze hoog- en laagfrequente energie af tot 5 mm in de huidlagen en het daaronder liggende weefsel. Door de verwarming in de diepere huidlaag trekt het collageen, de bouwsteen van de huidstructuur, onmiddellijk samen. Dit effect zorgt ervoor dat de huid en de gezichtscontouren snel strakker worden. De bovenste huidlaag wordt tegelijkertijd door koeling beschermd.
Na verloop van tijd vormt zich nieuw, gezond collageen en het weefsel verstrakt zich nog verder. De huid wordt steeds jonger, gladder en mooier.

Een huidverjongingskuur geeft tot 30% krimping van de huid en het resultaat van een behandeling is soms al direct zichtbaar. Aangezien de behandeling nog doorwerkt zal het eindresultaat 2 tot 6 maanden na de behandeling het duidelijkst zichtbaar zijn. De behandeling wordt als zeer prettig en ontspannen ervaren. Het is aanbevolen om de behandeling in een kuur van 8 tot 10 behandelingen te volgen. De eerste twee weken tweemaal per week en vervolgens eenmaal per week. Radiofrequentie is de nieuwste methode om de huid te verstrakken en er jonger uit te laten zien.
  • De huid wordt verstevigd, waardoor de kaaklijn verstrakt
  • Rimpels vervagen en fijne lijntjes verdwijnen
  • Wallen worden zichtbaar verminderd
  • De structuur van het bindweefsel wordt verbeterd
  • De aanmaak van nieuwe cellen en collageen wordt gestimuleerd
  • De werkstoffen worden diep ingesluisd in uw huid
Maak direct een afspraak
Phyaction U
Wanneer u een afspraak maakt bij Helmas Huidcoach reserveert u tijd. We stemmen iedere behandeling af op uw wensen en behoeften. Samen bespreken we met welke behandeling we deze tijd gaan vullen.